Category Archives: Gelaatsverzorgingen

Revitase Ligne

Direct « liftend » effect. Verjongt vanaf de eerste sessie de huid met zichtbare resultaten. Het professionele programma REVITASE doet sterk denken aan een echte facelift. Het spant, verstevigt en herstelt de natuurlijke contour van de gezichts-en halshuid. Uw schoonheidsspecialist(e) geeft u advies over de meest geschikte methode.

Time Expert Micro-Dermoxine

Elimineert expressie rimpels en lijnen zonder micro-injecties. Aanbevolen voor vrouwen die rimpels en uitdrukkingslijnen willen verwijderen zonder plastische chirurgie. De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking tegen rimpels die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en rimpels weer glad maakt. Dit dankzij haar exclusieve formule gebaseerd op hoge concentraties Micro-dermoxine

Green peel

Deze peeling is medicinaal ontwikkelt voor de huid te regenereren, en dit enkel met plantaardige extracten, deze peeling is wereldwijd een waar succses. Het heeft ook zijn efficientie reeds bewezen en dit zonder chemische bestandelen, en zonder chirurgische procedure. Deze samenstelling stimuleert de bloedcirculatie en veroorzaakt dat de bovenste lagen van de opperhuid gaan afpellen.